Over Vergo

Over Vergo
Over Vergo

Bereikbaar vastgoed.
Dat is ons doel, dat is ons motto.

Vergo bestaat uit een team van drie gemotiveerde personen die gespecialiseerd zijn in de renovatie en bouw van woningen en appartementen. Samen met een team van erkende aannemers, toveren zij bestaande, verouderde woningen of gronden om tot hedendaagse parels die over alle moderne faciliteiten en technologieën beschikken.

De 5 pijlers van Vergo

 • Correcte prijs

  Correcte prijs

  Of u nu uw woning aan Vergo verkoopt of er bij Vergo een aankoopt: u kan er altijd van op aan dat dat gebeurt tegen een correcte prijs. Die is gebaseerd op onze waarnemingen enerzijds en op het gebruik van hoogkwalitatieve materialen anderzijds.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Kwalitatieve materialen zijn de basis van een goed afgewerkt project. Maar even essentieel is de kwalitatieve plaatsing en afwerking van die materialen. Het zijn zaken waar we dagelijks naar streven met ons team van erkende aannemers.

 • Openheid

  Openheid

  Vergo staat voor openheid en transparantie. Wij communiceren altijd op een open manier. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 • Verantwoordelijkheid

  Verantwoordelijkheid

  Ieder project in onze portefeuille is als ons kind. We dragen er zorg voor én nemen er onze verantwoordelijkheid voor op. Als klant kan u er dan ook altijd op rekenen dat wij er voor u zijn – voor, tijdens en na het project.

 • Vertrouwen

  Vertrouwen

  Alle samenwerkingen die we aangaan – met onze leveranciers, aannemers maar vooral ook met u, onze klant – zijn gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Er is geen betere garantie op een prachtig eindresultaat!

We zijn altijd op zoek naar woningen om onder handen te nemen en bouwprojecten die opgestart moeten worden. Wilt u uw woning, gebouw of bouwgrond verkopen? Heeft u een project dat opvolging nodig heeft?