Investeren

Investeren
Investeren
Investeren

U bent investeerder, en dus altijd op zoek naar lucratieve projecten voor uw portefeuille. Contacteer ons dan even! Onze gerenoveerde woningen voldoen zeker aan alle criteria die u in een investering zoekt.

We hoeven het u niet te vertellen dat investeren in vastgoed een verstandige beslissing is en veel voordelen met zich meebrengt. Zo creëert u maandelijks extra inkomsten als u besluit te verhuren en is het vooral fiscaal interessant.

Investeren in projecten van Vergo betekent vooral investeren zonder zorgen! Onze panden zijn gerenoveerd met de meest kwalitatieve materialen. Dit zorgt ervoor dat u uw investering snel zal kunnen verhuren aan bewoners die uiterst tevreden zullen zijn. Wij zorgen voor een uitstekend rendement. Besluit u om uw investering na enkele jaren te verkopen? Dan zal die mooi opbrengen.

Zorgeloos investeren, dat nemen we heel letterlijk. Ons voornaamste doel is namelijk om u te ontzorgen. Indien u dit wenst, gaan wij voor u op zoek naar de eerste huurder(s) én brengen we alle bijhorende administratie voor u in orde.