Verkocht

Kruisem (Kruishoutem), Deinsesteenweg 220

 • 4
 • 1
 • Omschrijving

  Prachtig gerenoveerde villa met mooie verzichten en vlotte bereikbaarheid.

  De woning is gelegen op een uitstekende locatie tussen Kruishoutem en Deinze met vlotte verbinding naar de E17.

  Via de ruime inkomhal betreden we de woning. Deze biedt toegang tot een open en tevens lichtrijke leefruimte met leefgedeelte en zitplaats. Het open gevoel wordt nog versterkt door de vele raampartijen en deze zorgen voor rechtstreeks contact met de tuin. Verder lopen we door naar de aanpalende keuken. Deze is uitgerust met alle nodige toestellen en biedt toegang tot de kelder.
  Vanuit de living en keuken hebben we een fantastisch verzicht over de achtergelegen velden. Vanuit beide ruimtes kunnen we via een schuifraam naar het ruime terras en een prachtige tuin van maar liefst 500m2.

  Verder heeft de gelijkvloerse verdieping een gastentoilet en een extra kamer die perfect als bureauruimte kan worden ingericht of als extra slaapkamer.

  Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en ligbad. De masterbedroom is voorzien van een dressing met prachtige ingemaakte kasten. Op deze verdieping is er ook nog een bergruimte met aansluiting voor een wasmachine en andere toestellen.

  Ten slotte heeft de woning een vrijstaande garage en is er rond de woning voldoende mogelijkheid om te parkeren. Er is ook een regenput van 5000 liter aanwezig.

Interesse in deze woning of je wenst meer informatie?
Contacteer ons zeker, wij zijn er om u te helpen.